Ghidul Serviciilor
Alprom
inapoi la firma 2722 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

ALPROM Piteşti se numară printre liderii industriei de mobilă din România şi Estul Europei datorită orientării spre calitate, capacităţilor mari de prelucrare a lemnului, şi a experienţei solide în domeniu, începând cu 1963.

Marca Alprom reprezintă mobila autentică, recunoscută prin calitate şi durabilitate. . Ţintim excelenţa în toate etapele meşteşugului lemnului, şi astfel reuşim să colectăm materia primă, să o procesăm pas cu pas şi în final să îi dăm forma unei piese de mobilier de înaltă calitate în design elegant. Principalele esenţe în care lucrăm sunt stejar, fag, plop şi alte tipuri specifice pentru zona est-europeană.

Alprom este recunoscut ca şi furnizor tradiţional de produse de mobilă pentru piaţa vest-europeană, reuşind să realizeze o cifră de afaceri de peste 12 de milioane de Euro, din care exportul reprezintă 70%.

Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri excelenţă în producţia de mobilier printr-o linie completă de produse durabile, de înaltă calitate, cu un design elegant şi finisaje impecabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.