Ghidul Serviciilor
Alta Marea - Montaj Si Reparatii Instalatii Sanitare Bucuresti
inapoi la firma 5295 vizite
Poza Instalare apometre
Foto

Plata in rate!

Montam APOMETRE de apartament - DN 20, DN 25, DN 32, DN 40, DN 50, DN 65, DN 80, DN 100

 

Instalatorii sanitari de la firma SC ALTA MAREA SRL este autorizata de Biroul Romana de Metrologie Legala sa instaleze apometre (contoare de apa menajera rece si calda) marcile Zenner, Spanner Pollux si Wehrle import Germania si B Meters import Italia clasa de precizie A pentru:

 

Montaj apometre pentru apartamente – contoare DN 15 monojet - mecanism uscat pentru apa rece - calda

Case, vile – contoare DN 20 , DN 25 monojet/multijet - mecanism umed sau uscat pentru apa rece

Scari de bloc, consumatori industriali – contoare de bransament DN 32 , DN 40 monojet/multijet - mecanism umed sau uscat pentru apa rece

Instalarea - Racordarea apometrelor la instalatia existenta, prin schimbarea robinetelor de siguranta, anularea alimentarii rezervorului WC prin sigilare, noua alimentare realizandu-se prin monitorizarea consumului. Sigilarea lucrarii cu sarma si plumbi marcati cu care asigura garantia lucrarii. Pentru lucrarile de montare/instalare folosim materiale de cea mai buna calitate insotite de certificate de conformitate.

Contractele se pot incheia la punctul de lucru sau la domiciliul beneficiarului

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.