Ghidul Serviciilor
Service Altex Bucuresti - Reparatii Audio, Foto, Video
inapoi la firma 2525 vizite
Poza Asigurare Mobile Protect
Foto
Foto

„De ce sa imi iau asigurarea Mobile Protect?”

 

Pentru ca noi iti vom repara sau iti vom inlocui telefonul tau mobil sau aparatul electronic asigurat in cazul avarierilor accidentale sau in cazul furtului agravat! Bucura-te de telefonul tau mobil asa cum trebuie, iar noi ne ocupam de acele riscuri care te streseaza cu orice achizitie noua.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi optiunea de „Mobile Protect” inainte de a adauga produsul dorit in cosul de cumparaturi, iar noi te protejam in cazul accidentelor si furtului telefonului mobil sau ale aparatului electronic. In cazul in care nu iti vom putea repara aparatul in cauza, noi il vom inlocui.

Asigurarea priveste telefoanele mobile, laptop-urile, camerele video, televizoarele si alte produse electronice portabile. Acoperirea este extinsa oriunde in lume pentru o perioada maxima de 21 zile, in orice interval de 12 luni.

Daca aparatul tau asigurat a patit ceva, completeaza online cererea de despagubire, iar noi vom ridica aparatul de la domiciliul tau si il vom returna reparat sau vom reveni cu un aparat inlocuitor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.