Ghidul Serviciilor
Clinica Altezza - Estetica Nonchirurgicale, Chirurgicale, Dermatologice
inapoi la firma 2840 vizite
Poza Lipoaspiratie
Foto

Lipoaspiratia sau liposuctia este o procedura ideala pentru indepartarea burticilor mici rotunde, dar si pentru depunerile laterale de grasime de pe solduri.

Lipoaspiratia mai este supranumita si liposculptura pentru ca medicul chirurg iti va ,,sculpta” efectiv trupul prin aceasta procedura, redefinind si rafinand talia.

Procedura de lipoaspiratie este recomandata pentru persoanele cu depozite mai mici de grasime, adica persoane grasute dar nu obeze, cu o tonicitate buna a pielii, cu muschi abdominali buni nu relaxati, cu spate drept care sa imbunatateasca in mod natural burta. Deci excesul de greutate nu trebuie sa fie prea mare, altfel rezultatele sunt mai slabe, deorece prin lipoaspiratie nu se poate extrage grasimea viscerala formata in cazul obezitatii.

Pentru o lipoaspiratie reusita starea pielii este esentiala, pielea trebuie sa aiba fermitate si tonus. Altfel, daca pielea este lasata, incretita este recomandata abdominoplastia care indeparteaza excesul de grasime impreuna cu surplusul de piele.

Lipoaspiratia se face cu o canula de mici dimensiuni (3-4 mm) cu ajutorul careia se extrage grasimea in special din etajul superior al abdomenului si de pe flancuri.

Micro-lipoaspiratia , adica lipoaspiratia faciala, liposuctia barbiei , liposuctia genunchilor, sau altor zone cu cantitate mica de grasime, se face cu anestezie locala, iar pacientul poate pleca acasa in aceeasi zi.

Pentru liposuctie mare, dupa o evaluarea prealabila a cazului, procedura se face cu anestezie epidurala sau totala. In cazul anesteziei generala pacientul va ramane internat una sau doua zile.

Procedura de liposuctie se poate folosi in mod particular si pentru membrele inferioare, in special pentru coapsele exterioare, flancuri, zone care sunt cele mai rezistente tentativelor de diminuare in greutate.

La genunchi se poate face o micro-liposuctie cu o incizie fina deasupra genunchiului; cea mai dificila zona pentru lipoaspiratie fiind zona gleznelor.

Ca si in cazul abdominoplastiei cu care lipoaspiratia se asociaza in mod frecvent, remodelarea trupului nostru prin aceste tehnici revolutionare si desigur este modul de a ne face sa ne simtim mai bine ,,in pielea noastra”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.