Ghidul Serviciilor
Clinica Altezza - Estetica Nonchirurgicale, Chirurgicale, Dermatologice
inapoi la firma 2840 vizite
Poza Mărire sânil cu implanturi mamare
Foto

Marirea sanilor se poate realiza fie cu ajutorul unei proteze de san, denumit implant mamar, fie prin injectarea de grasime proprie.

Metoda de augmentare a sanilor cu implant mamar, este una dintre cele mai solicitate proceduri estetice de astazi. Implantele mamare pot fi anatomice sau cu forma rotunda, alegerea unei forme de implant mamar fiind dictata de individualitatea corporala a fiecarei paciente. Intotdeauna noi recomandam ca forma de implant mamar aleasa sa fie in favoarea unui aspect cat mai natural.

Operatia de implant mamar dureaza 2-3 ore, se face cu anestezie generala, fiind necesara o zi de internare, pentru urmarirea evolutiei pacientei in primele 24 de ore dupa implant.

Implantul mamar se aseaza fie in fata fie sub muschiul pectoral, tinandu-se cont de morfologia si dorintele pacientei.

Protezele mamare sunt adaptate oricarei nevoi astfel incat sa transforme preferintele pacientelor in realitate palpabila.

 

Metoda de marire a sanilor prin re-injectarea de grasime proprie este o asa numita interventie chirurgicala ,,organica,, deoarece nu aduce in organism un corp strain , ca in cazul implantului mamar. Ceea ce este specific, se preteaza unor persoane care au portiuni de grasime, in sensul ca trebuie sa fie un pic mai corpolente, nu foarte slabe. Pentru ca este necesar sa se recolteze min 1 litru de grasime proprie.

Grasimea care urmeaza sa fie introdusa in sani se poate preleva deci din zone cu surplus de grasime, cum ar fi solduri, abdomen,coapse. In general aceasta tehnica nu ofera rezultatele spectaculoase ca in cazul augmentarii cu implant mamar, dar este recomandata pentru o imbunatatire rezonabila de volum, cu atat mai mult cu cat aceasta metoda are ca efect colateral o imbunatatire a texturii pielii sanilor.

In cazul acestei metode injectarea de grasime proprie este recomandata pentru partea superioara a sanilor, fiind nevoie de o a doua interventie pentru a imbunatati rezultatele. Trebuie stiut ca in cazul acestui tip de procedura o parte din grasimea re-injectata se metabolizeaza, dar partea care ramane este definitiva. Se recomanda corecturi cu o noua prelevare si introducere de grasime proprie dupa 6 luni sau 1 an.

Atentie insa la fluctuatiile de greutate. Mentinerea unei greutati constante asigura mentinerea in timp a rezultatelor acestei inedite interventii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.