Ghidul Serviciilor
Clinica Altezza - Estetica Nonchirurgicale, Chirurgicale, Dermatologice
inapoi la firma 2840 vizite
Poza Rinoplastie
Foto

Chirurgia estetica a nasului, denumita rinoplastie urmareste crearea unui nas care sa se integreze armonios cu forma, proportiile si trasaturile fetei .

Pre-operator se face o evaluarea atenta a profilului si latimii nasului, a barbiei si pometilor, precum si a calitatii pielii si cartilajului nazal. Pe baza determinarii acestui set de proportii se stabileste forma viitoare a nasului pentru transpunerea in realitate a asteptarilor pacientului. Medicul chirurg va jaloneaza aceste asteptari in functie de problema de corectat, de textura pielii, de varsta.

Operatia de rinoplastie se realizeaza cu anestezie locala sau cu anestezie generala in cazul unei rinoplastii complete. Rinoplastia poate dura minim 1 ora si jumatate, fiind necesara in acest caz internarea pentru o zi sau doua.

Recuperarea completa dupa operatia de rinoplastie se face dupa circa doua saptamani, iar definitivarea rezultatului rinoplastiei se face in 4-6 luni.

Operatia de rinoplastie imbunatateste aspectul fetei, rezultatele fiind nu numai de ordin estetic ci si de ordin psihologic.

Orice persoana multumita de aspectul fizic este mai increzatoare in fortele proprii, mai optimista si desigur fericita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.