Ghidul Serviciilor
Althera Evalcov - Centru De Calificare Brasov
inapoi la firma 101 vizite
Poza Programe de evaluare
Foto

Certificat acreditat ANC (diploma) – Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Programul de evaluare reprezinta cea mai rapida modalitate prin care persoanele pot obtine o calificare în conditiile în care au deja experienta în domeniu dar nu detin un certificat care sa ateste acest lucru, reprezentând alternativa cursului de formare profesionala.

DESCRIEREA CALIFICARII

Bucãtarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le  amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii.

Bucãtarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate: cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de  amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.

 DESCRIEREA PROGRAMULUI DE EVALUARE 

Programul de evaluare BUCATAR reprezinta cea mai rapida modalitate prin care persoanele pot obtine o calificare în conditiile în care au deja experienta în domeniu dar nu detin un certificat care sa ateste acest lucru, reprezentând alternativa cursului de formare profesionala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.