Ghidul Serviciilor
Altours
inapoi la firma 1210 vizite
Poza NISIPURILE DE AUR
Foto

LITORAL 2010Hotel Admiral 5* - NISIPURILE DE AUR, BulgariaHotel Admiral 5*

Hotelul Admiral din Nisipurile de Aur se afla in centrul statiunii, in imediata apropiere a tuturor atractiilor turistice.

Hotelul Admiral***** din Nisipurile de Aur a fost dat in folosinta in anul 2004 si este situat pe plaja, oferind conditii ideale pentru o vacanta de vis. Majoritatea camerelor au vedere frontala sau laterala la mare. 

Hotelul Admiral*****din Nisipurile de Aur dispune de 11 apartamente standard, 20 de apartamente junior si 257 de camere duble. Camerele au grup sanitar propriu, uscator de par, minibar, TV-satelit, telefon, aer conditionat si balcon.    

Hotelul Admiral***** din Nispurile de Aur dispune de  restaurant principal, restaurant a-la-carte, cafenea vieneza, piscina interioara si exterioara cu sectiune speciala pentru copii, centru fitness si balneo, sauna, magazin,  casa de schimb, seif la receptie si sala de conferinte

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.