Ghidul Serviciilor
Alusof - Tamplarie Pvc, Tamplarie Aluminiu, Sticla, Bucuresti
inapoi la firma 1201 vizite
Poza Tamplarie PVC
Foto
Foto

Sistemul SOFTLINE 76MD are o eficienta termica extraordinara si un design necoplanar cu canturi elegante si muchii usor rotunjite. SOFTLINE 76MD este prevazut cu trei rânduri de garnituri de etasare si o adâncime a profilului de 76 mm.

Din perspectiva stabilitatii, putem oferi garantie pentru ferestre oscilobatante realizate dintr-un singur canat cu dimensiuni maxime. Pentru ferestrele albe, acestea pot avea o suprafata de pâna la 2,25 metri patrati, având o latime maxima de 1,4 metri si o înaltime de pâna la 2,4 metri. În cazul ferestrelor color, suprafata maxima permisa este de 2 metri patrati, cu o latime de pâna la 1,3 metri si o înaltime de 2,4 metri.

Sistemul SOFTLINE 76MD asigura un nivel excelent de izolare termica, cu un coeficient care poate ajunge pâna la Uw = 0,75 W/m^2K. Aceasta performanta depinde de tipul de vitraj termoizolant utilizat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.