Ghidul Serviciilor
Alusof - Tamplarie Pvc, Tamplarie Aluminiu, Sticla, Bucuresti
inapoi la firma 1225 vizite
Poza Usi si ferestre
Foto

Usile armonice va permit sa utilizati intreaga suprafata a deschiderii pentru a crea o zona de trecere foarte mare.Usile armonice din aluminiu sunt recomandate spatiilor care nu sunt locuite permanent, acolo unde nu se doreste un coeficient de transfer termic bun. Sunt potrivite pentru deschideri de terasa, restaurante, baruri, birouri, etc.

  Alumil M 19800

M19800 este un sistem de usi armonice, cu bariera termica, cu deschidere batanta si potrivite pentru constructii de dimensiuni normale si mari. Ofera solutii rezistente si elegante pentru proiecte speciale, precum resedinte luxoase, cladiri de birouri, centre de conferinte, hoteluri, restaurante si altele.

Caracteristici tehnice:

Balamale speciale cu 4 role pentru utilizarea intensa care suporta o greutate a canatului de pana la 200 kg.Latimea profilului: 50 mmDimensiuni maxime ale pachetului de geam: 32 mmGreutatea maxima a cercevelei: 200 kgLatime maxima permisa a deschiderii = 6000 mmDimensiuni maxime/ cercevea = L=900/H=3000 mm

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.