Ghidul Serviciilor
Alusof - Tamplarie Pvc, Tamplarie Aluminiu, Sticla, Bucuresti
inapoi la firma 1225 vizite
Poza Usi si ferestre
Foto

Alumil S 350 

SMARTIA S350 este un sistem glisant modern si flexibil, cu un design plat si cu bariera termica. Este ideal pentru reamenajari si reabilitari, datorita usurintei sale de fabricatie constructie.

Caracteristici tehnice:

Profile drepte, reducere de pana la 50 % din zonavizibila de aluminiu.Izolare termica ridicata.Rupere de punte termica: poliamida 20 mmLatime cercevea: 35 mmInaltime toc inferior: 38 mmGreutatea cercevea: 120 mmDimensiuni maxime permie pe foaia de usa: L = 3000 mm/ H = 3000 mm

 

 Reynaers CP 155-LS

Concept Patio® 155 este un sistem glisant si liftant-glisant premium, foarte bine izolat termic, conceput pentru a crea zone vitrate mari, îmbinate cu un confort sporit.Noul CP 155 poate fi îmbunatatit pâna la o izolare mai ridicata (HI), pentru a obtine valori izolatoare si mai bune, facând sistemul perfect pentru cladiri cu consum energetic redus. O varianta a sistemului CP 155 cu o cale de rulare a obtinut certificarea elvetiana Minergie®.CP 155 este disponibil în diferite posibilitati de deschideri, iar optiunea cu prag jos ofera o solutie pentru a îmbunatati accesul în cladire. Optiunea cu deschidere automata garanteaza confortul maxim. Sistemul liftant-glisant permite conceperea de usi vitrate cu dimensiuni extreme si cu o greutate de pâna la 400 kg. În plus, sistemul CP 155 este conform cu clasa 2 de rezistenta antiefractie, oferind o solutie sigura.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.