Ghidul Serviciilor
Alusof - Balustrade Din Inox, Sticla Si Aluminiu, Bucuresti
inapoi la firma 359 vizite
Poza Balustrada Sticla cu mana curenta inox
Foto

 

Nu exista nici o îndoiala ca o balustrada de sticla adauga eleganta oricarei locuinte sau proprietati comerciale si se îmbina cu orice design de interior. Oferim diferite forme de balustrade si accesorii.

În tendintele moderne de design interior, sticla a luat locul celui mai versatil material, care arata la fel de coerent cu multe stiluri arhitecturale. Optiunea de a personaliza balustrada este deosebit de atractiva pentru cei care doresc sa aduca la viata ceva original si unic. Oferim o mare varietate de feronerie cu diverse finisaje, de la inox la optiuni din lemn cu sau fara mâna curenta.

Materialele pe care le utilizam sunt alese in functie de necesitatile pe care le ai si de designul pentru care optezi. Daca nu stii ce iti doresti exact, ne place sa venim cu propuneri, care sa iti ofere noi viziuni asupra modelului care ti se potriveste. Ca sa alegi cea mai buna solutie, contacteaza-ne pentru a te putea ajuta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.