Ghidul Serviciilor
Kadra, Sisteme De Acces Automatizat Pentru Usi, Porti, Ferestre - Bucuresti
inapoi la firma 322 vizite
Poza Automatizari ferestre
Foto

KADRA este specializata in automatizarea cailor de acces. O foarte mare importanta in gama KADRA de produse si servicii o detin solutiile pentru automatizarea ferestrelor.

Experienta de peste 20 de ani pe zona de automatizari ne confera un statut privilegiat si in piata automatizarilor de ferestre.

Noi credem ca automatizarile (cu accent pe automatizari de ferestre) reprezinta un element necesar pentru crearea de spatii pentru viata. Aceasta este o tehnologie care aduce libertatea.

Automatizarea ferestrelor deschide o gama larga de posibilitati pentru generarea de concepte arhitecturale creative, inteligente si inovatoare.

 

Conceptul de automatizari de ferestre este unul foarte generos si aduce o serie de beneficii pe mai multe zone:

Gama de solutii KADRA este foarte extinsa si permite automatizarea oricarui tip de fereastra. Astfel nu mai exista limite constructia proiectului perfect menit sa aduca lumina si aer proaspat.

Gama de solutii KADRA acopera atat domeniul industrial cat si cel rezidential. Solutii de automatizare a ferestrelor pentru sectorul industrial au la baza motoare de 24V menite sa asigure pe langa ventilatie si desfumarea. De asemenea, solutiile KADRA permit sincronizarea motoarelor pentru a deschide suprafete vitrate de mari dimensiuni sau un numar foarte mare de  ferestre.

Solutiile de automatizare de ferestre pentru sectorul rezidential sunt moderne si ofera o serie de functii moderne: control din telefonul mobil, tableta sau calculatorul personal, integrarea in sisteme moderne de control al casei (domotica).

 

Gama de produse – automatizari ferestre KADRA

In Romania avem cea mai variata gama de automatizari de ferestre si cele mai fiabile solutii. Experienta de peste 20 de ani ne-a ajutat sa alegem cei mai buni furnizori si sa fim capabili sa oferim pentru fiecare proiect solutia potrivita.

KADRA ofera solutii pentru toate sectoarele:

Gama de produse cuprinde: actuatoare cu lant, actuatoare cu tija si cremaliera, statii meteo, centrale de control, actuatoare pneumatice.

Consideram foarte importanta capacitatea inginerilor KADRA de a face recomandarea perfecta pentru fiecare proiect. Am ales sa oferim in Romania o gama extinsa de produse cu o serie de inovatii si caracteristici moderne pentru a putea furniza solutia perfecta.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.