Ghidul Serviciilor
Kadra, Sisteme De Acces Automatizat Pentru Usi, Porti, Ferestre - Bucuresti
inapoi la firma 322 vizite
Poza Parcometre stradale
Foto

Parcometrele stradale oferite de KADRA sunt statii de plata fara operator, destinate colectarii automate a taxei de parcare, prin cash sau card, pe baza unui tarif prestabilit.

Parcometrul calculeaza timpul de stationare aferent sumei achitate de client în baza tarifului aplicabil la momentul platii, afiseaza informatiile aferente pe ecran, încaseaza contravaloarea tichetului si elibereaza un tichet pe care este imprimat sfârsitul perioadei de valabilitate.

Parcometrele sunt conectate prin LAN sau GPRS la un sistem de management care permite configurarea, monitorizarea, generarea de statistici si suportul tehnic de la distanta al terminalelor conectate. Flexibilitate ridicata, functionalitati nelimitate permise de tehnica moderna.

Terminalele efectueaza operatiuni de plata de mare viteza, în conditii de siguranta maxima, fiind complet protejate împotriva tentativelor de frauda si accesului neautorizat. Casetele colectare numerar ale parcometrelor sunt echipate cu sistem de blocare electromagnetic (anti-furt).

Parcometrele pot integra un ecran LCD de înalta definitie, pentru afisarea de continut video, care poate fi utilizat în scopuri de marketing sau informare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.