Ghidul Serviciilor
Kadra, Sisteme De Acces Automatizat Pentru Usi, Porti, Ferestre - Bucuresti
inapoi la firma 354 vizite
Poza Sisteme de ticketing si control acces
Foto

Solutiile de ticketing si control al accesului de la KADRA permit gestionarea tuturor activitatilor legate de emiterea de bilete si abonamente pentru diferite evenimente, conform normativelor nationale si internationale de securitate în vigoare.

Sistemele de raportare integrate cu orice CRM, faciliteaza planificarea si managementul serviciilor oferite de centrul de evenimente.

Solutiile de ticketing sunt destinate centrelor de evenimente, fie ca vorbim de stadioane, parcuri de distractii, sali de spectacole sau centre de congrese.

Solutia software de ticketing KADRA permite vânzarea rapida a biletelor atât online cât si la casele de bilete si monitorizarea accesului vizitatorilor.

Sistemul permite emiterea de rapoarte privind grafice cu evolutia vânzarilor, situatia abonamentelor active, situatia încasarilor pentru fiecare eveniment, monitorizarea în timp real a gradului de ocupare, situatia pe fiecare sector din sala, etc.

Prin integrarea cu sistemul inteligent de management al parcarii, KADRA ofera un sistem complex, robust care permite gestionarea comuna a procesului de vânzare bilete si tichete de acces în parcare, monitorizarea în comun a accesului de persoane în centrul de evenimente si a accesului auto în parcare, facilitând accesul atât în zona de parcare cât si în spatiul de evenimente, cu acelasi bilet.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.