Ghidul Serviciilor
Ama Tours
inapoi la firma 1807 vizite
Poza Litoral 2010
Pret: 354 RON
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

 Mamaia este o staţiune turistică de vară pe malul vestic al Mării Negre. Este situată în nordul oraşului Constanţa, România. Mamaia nu este o localitate de sine stătătoare ci un cartier al Constanţei cu foarte puţini locuitori permanenţi (sub 50), fiind însă suprapopulată pe parcursul verii. Construcţia unor ansambluri rezidenţiale, care se desfăşoară în prezent pe malul lacului Siutghiol, va schimba probabil aceasta stare de fapt.

 

Mamaia este o fâşie de pământ între Marea Neagră şi lacul Siutghiol cu o lungime de 8 km, însă o lăţime de doar 300 m. Plaja foarte lungă, cu o lăţime de până la 250 m este acoperită cu un nisip foarte fin. De-a lungul acesteia se află mai multe magazine, restaurante, terase, cluburi şi discoteci.

 

FACILITATI HOTEL: in nord, 50 m de plaja, 6 etaje, 250 locuri de cazare, room-service, acces internet, lift, parcare, seif, schimb valutar, bar, restaurant, salon de infrumusetare, masaj. Nu se accepta animale de companie.

FACILITATI CAMERE: 113 camere cu doua paturi: telefon, TV, AC, minibar, balcon, baie cu cada, uscator par; 12 garsoniere: vedere mare, pat matrimonial, canapea neextensibila; 4 apartamente: dormitor cu pat matrimonial si living.

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti): 0 - 3 ani gratuit; 3 - 12 ani cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din micul dejun; peste 12 ani achita 50% din cazare cu pat suplimentar si micul dejun integral.

FACILITATI MASA: restaurant propriu 3*: mic dejun bufet suedez, pranz si cina bonuri valorice.

 

ZILE GRATUITE DE VACANTA: platesti 5 si stai 6 nopti si platesti 6 si stai 7 pana in 16.07 si din 27.08.2010.

 

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.