Ghidul Serviciilor
American Village - Complex Rezidential, Voluntari / Ilfov
inapoi la firma 2239 vizite
Poza Localizare
Foto

Ferit de agitatia oraseneasca si aglomeratia capitalei se gaseste extrem de bine localizat ansamblul rezidential „American Village”. În nordul capitalei în zona Pipera, pe strada Drumul Bisericii, nr. 48, în orasul Voluntari, judetul Ilfov gasiti locul unde linistea si relaxarea se îmbina cu toate facilitatile urbane.

De la cartierul locativ este acces rapid catre business zona din Pipera prin Soseaua Pipera. Catre Aeroportul Baneasa la fel este usor si repede de ajuns, si sunt de parcurs doar 3,4 km. În apropiere de cartier se afla multe gradinite, scoli si licee (cu o buna reputatie), sunt magazine, centre comerciale, cluburi sportive si saloane de înfrumusetare, iar cel mai apropiat vecin al cartierului locativ este Biserica `Sfântului Ilie Tesviteanul”. Pâna la Piata Unirii din Bucuresti este o distanta de 11,10 km (?el mai repede prin strada Petricani) si Gara de Nord este localizata la 10,5 km de la cartierul rezidential „American Village”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.