Ghidul Serviciilor
Ami
inapoi la firma 848 vizite
Poza Lubrifianti
Pret: 24 RON
Foto

Protectie superioara a motorului.Liquid Engineering asigura protectie mai buna cu 50% impotriva uzurilor la temperaturi inalteCastrol GTX este unul din cele mai de incredere uleiuri de motor. Este mai mult decat un ulei. Este dezvoltat sa protejeze impotriva problemelor carora trebuie sa le faca fata motorul tau zilnic, cum ar fi uzura la temperaturi inalte.De ce este importantanta aceasta protectie? Deoarece temperatura inalta cauzata de conducerea cu porniri-opriri repetate reduce abilitatea unui ulei obisnuit sa protejeze antiuzura scazand astfel viata motorului.

 

 

Produs din uleiuri de baza de prima calitate, Castrol GTX 15W-40 A3/B3 este bazat pe o combinatie de uleiuri de baza special selectionate cu volatilitate cazuta din grupa 1 API care au fost rafinate in asa fel incat sa contina un nivel ridicat de hidrocarburi saturate ( pt. stabilitatea uleiului), un nivel ridicat de sulf (pentru rezistenta Anti-oxidare) si un indice de vascozitate ridicat (pentru stabilitatea vascozitatii).

 

Castrol are protocoale internationale pentru controlul uleiului de baza care sa asigure permanent calitatea lubrifiantului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.