Ghidul Serviciilor
Amicredit Romania - Intermedieri Credite Bucuresti
inapoi la firma 97 vizite
Poza Refinantari
Foto

Scopul – Când e bine sa faci o refinantare a creditelor existente?
Raspuns: când simti ca esti ca personajul din poza de mai sus, plin de datorii si îti e greu sa le platesti pe toate la timp iar tie nu-ti ramâne mai nimic.

Citeste articolul de pe blogul nostru Afla Când Merita Sa Îti Refinantezi Creditele, pentru a avea o imagine mai clara despre scopul refinantarilor.

Pe scurt, scopul este refinantarea creditelor existente de la mai multe banci, constând în credite de nevoi personale, carduri de credit, descoperit de cont, leasing-uri etc. la care se pot adauga si sume suplimentare pentru finantarea planurilor tale, oricare ar fi ele, vezi pe pagina credite de nevoi personale pentru ce poti cere si utiliza suma suplimentara.

 – În cazuri izolate bancile pot întreba clientii scopul solicitarii sumei suplimentare, cu titlu informativ.

Valoarea creditului
Valoarea minima a unui credit de refinantare porneste în general de la 10.000 ron si poate ajunge pâna la 200.000 ron, în functie de criteriile tale de eligibilitate si de bancile partenere

Perioada creditului
De la 6 luni la 60 de luni, ultima rata nu mai târziu de data împlinirii vârstei de 70 de ani, în unele cazuri chiar si 75 de ani.

Venituri acceptate
Venitul minim porneste de la venitul minim pe economie. În majoritatea cazurilor bancile nu accepta venitul minim pe economie pentru accesarea unui credit, decât în cazuri foarte rare, ca atare daca ai venitul minim cauta sa mai convingi pe cineva care sa te ajute cu venitul pentru a putea fi eligibil. Se accepta si 2-3 codebitori care sa te ajute cu venitul.

Veniturile din salarii, pensii si PFA sunt considerate venituri de baza, pe lânga care se mai pot accepta si venituri suplimentare din chirii, drepturi de autor sau dividende.

Contacteaza-ne ca sa vedem ce venituri ai eligibile în acest moment pentru accesarea creditului dorit. În cazul în care nu esti eligibil, te vom sfatui ce si cum sa faci încât sa devii eligibil cât mai repede.

Dobânda
Fixa sau variabila. Dobânda fixa în general este putin mai mare decât cea variabila. Dobânda fixa are si un comision de rambursare anticipata de 1% iar cea variabila nu are un astfel de comision, fiind posibila rambursarea anticipata totala sau partiala a creditului în orice moment fara niciun cost. Unele banci nu ofera dobânzi fixe.

Dobânda variabila este compusa dintr-o marja fixa a bancii (care nu se schimba niciodata pe întreaga perioada a creditului) plus IRCC (Indicele de Referinta pentru Creditele acordate Consumatorilor, actualizat de BNR de 4 ori pe an: 31.03, 30.06, 30.09 si 31.12)

Marea majoritate a bancilor au oferte care mai de care mai avantajoase la dobânzi fixe, astfel pe toata perioada creditului vei avea aceeasi rata fixa, fara niciun risc de a creste vreodata rata.

Costul creditului cu care ramâneti în urma refinantarii se masoara cu ajutorul DAE (dobânda anuala efectiva). Aceasta cuprinde dobânda si comisioanele aferente creditului. În momentul în care primiti mai multe oferte , nu comparati dobânda ci DAE. Creditele cu o DAE mai mica sunt cele mai ieftine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.