Un concept care a inspirat si multe localuri autohtone, Supperclub este restaurant pana spre miezul noptii si club dupa aceea. Diferenta fata de localurile din Romania care au preluat sistemul de restaurant transformat in club este ca la Amsterdam cinele spectaculoase urmate de muzica tare se intampla si in timpul saptamanii, nu doar joia si in weekend-uri. Si, dupa cum chiar ei spun, nu trebuie sa iti faci griji ca nu esti in pat la timp, pentru ca ai toate sansele sa ajungi in pat chiar mai devreme de programul tau normal.
Restaurantul nu serveste un meniu a la carte, singurul meniu din care poti alege este cel de bauturi, care nu sunt incluse in pret. Taxa de intrare este pentru o seara de weekend cu cinci feluri de mancare de 69 euro si toata lumea primeste aceleasi preparate, accentuand sentimentul de club, de apartenenta la un grup.
Meniul se schimba lunar, in functie de tema aleasa pentru intreaga desfasurare de forte.Echipa de bucatari este permanenta si lucreaza in strans parteneriat cu echipa de creatie a companiei pentru a stabili tematicile periodice. Insa, din cand in cand, pentru ocazii speciale, Supperclub gazduieste cine ale caror chefi sunt bucatari celebri, din toata lumea, invitati pentru o seara sa isi puna amprenta pe meniul localului, iar acest obicei tine inca de la inceputurile clubului.