Ghidul Serviciilor
Sw Umwelttechnik - Produse Prefabricate Din Beton - Giurgiu
inapoi la firma 1439 vizite
Poza Panouri fonoabsorbante
Foto

W Umwelttechnik produce panouri fonoabsorbante de grosimi de 22 cm si respectiv 14 cm (DUO-22 si UNO-14), având un nivel superior de protectie la zgomot fata de panourile produse integral din lemn.

Panourile fonoabsorbante se compun dintr-un strat de beton pretensionat de rezistenta mare si straturi de beton usor special (creat dintr-un amestec unic de lemn macinat si adaosuri de beton traditionale), aceste straturi – împreuna cu finisajul suprafetei acestora – asigura caracteristicile acustice adecvate.

Panourile fonoabsorbante se vor aseza între stâlpi HEA sau HEB, pana la o lungime de maxim 6,0 m între stâlpi, pe baza calculelor statice aferente.

Domenii de utilizare: Panourile fonoabsorbante se pot folosi pentru protectia la zgomot în zonele rezidentiale traversate de cai ferate, drumuri aglomerate si autostrazi sau în zone rezidentiale aflate în vecinatatea unor zone industriale sau aeroporturi. Avantajele sistemului:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.