Ghidul Serviciilor
Sw Umwelttechnik - Produse Prefabricate Din Beton - Giurgiu
inapoi la firma 1439 vizite
Poza Tuburi
Foto

SW Umwelttechnik produce tuburi din beton armat cu diametru mare începând cu anul 1972.

Tehnologia de fabricatie combina procedeul de centrifugare cu cel de laminare a produsului. Fabricarea se efectueaza în tipare cu ax orizontal.

Tuburile si piesele din beton armat produse cu aceasta tehnologie sunt destinate pentru retelele subterane, gravitationale si fara presiune (sub 0,2 Mpa). Ele se pot folosi pentru colectarea apelor (apelor menajere) care nu contin materiale corozive care ataca betonul sau inelul de etansare din cauciuc.

În functie de forma lor geometrica se pot deosebi trei tipuri de tuburi:

În functie de forma îmbinarii, rostul între tuburi se etanseaza cu inel de cauciuc ce se monteaza prin rulare (tip R), în acest caz etanseizarea rosturilor se realizându-se prin:

Acest tip de etansare a fost înlocuit cu inel „dinti de fierastrau„ care asigura o etanseitate superioara a rostului între tuburi.

Pentru realizarea schimbarii de directie a traseului se pot produce racorduri în diferite unghiuri (0 - 45 grade)

Pentru canale colectoare se produc racorduri în T de orice diametru. Pentru a stabili locul si dimensiunile acestor racorduri se solicita o consultare prealabila a proiectantului cu producator.

Instructiuni de montaj profesional (Partea 1)

Instructiuni de montaj profesional (Partea 2 )

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.