Bufet Economy:
~ Vol au vent cu pate -1buc./pers.
~ Pui Shanghai-50g
~ Tartina muschi file impanat-1buc.
~ Salata de cruditati cu pui si stafide-50g
~ Tartina mozarrella cu rosii-1buc./pers.
~ Chiftelute cu susan-1buc./pers.
~ Platou de branzeturi cu fructe-50g
~ Rulou sunca afumata cu Edam-1buc./pers.
~ Minisnitel porc-50g~ Salata China cu pui si sos de lamaie-50g
~ Prajituri de casa asortate-50g
~ Bufet Ana:
~ Tartina somon fume-30g
~ Rulou sunca cu sparanghel-50g
~ Frigarui Sibiu(cascaval,masline umplute)-1buc.
~ Vol au vent cu ciuperci-40g
~ Minicordon Bleu-80g
~ Rulada de porc cu masline-40g
~ Rulada de cascaval-40g
~ Roast beef pe salata a la rousse-50g
~ Crochete de peste-50g/pers.
~ Salata de conopida-50g/pers.
~ Minitarte cu fructe-50g
~ Optional meniu cald la chaffingdishes:
~ Medalion somon , sos alb cu creveti,legume asortate-120g/150g
~ Medalion peste spada cu sos de lamaie si brocolli -120g-150g
~ Medalion pui/porc, cartofi taranesti,salata asortata-120g/150g-
~ File mignon porc/pui,sos gorgonzolla,orez in abur-150g/100g.
~ Rulada de vitel cartofi nemtesti,salata 120g-150g-150g
~ Cordon bleu cu buchet de legume salata 150/150
~ Bratwurst cu sos curry si cartofi taranesti ,varza sampanie 200/200
~ Mixed grill
(knaker,minifrigarui,bratwurst,ceafa),crochete,salata varza-150g/150g/150g
~ Sarmalute in foi de vita cu piept de curcan si smantana 150g.
~ Sarmale de porc in foi de varza pe costita cu mamaliguta 150g./150g./150g.
~ Piept de rata indopata pe varza 100g./150g.
~ Ficat de gasca in sos de portocale 80g.
~ PIESE:~ Somoni,sturioni,umpluti pe salata a la rousse:100g./100g.
~ Purcel de lapte umplut:100g./100g.
~ Curcani umpluti cu mere si castane :100g./100g
~ Gaina moldoveneasca umpluta 100g./100g.
~ Berbecut,vitel de lapte la protap100g.
~ DESERT:
~ Tort martipan cu diferite umpluturi(fructe,ciocolata,bezea).
~ Mini amandine,ecler,rulada ciocolata.