Forma de prezentare:”Bufet Royal Nemtesc” (Bufet suedez +setup 4 stele)
~ platou „rapsodie pescareasca”:
~ somoni umpluti pe salata a la rousse 200 gr. ~
terina somon 100 gr.
~ somon fumee pe sos tartar 50 gr.
~ batog de rechin 50 gr.
~ cosulete cu salata de fructe de mare 100 gr.
~ tartina icre manciuria 30g.
~ grujon de salau 20 gr.
~ pui de balta 30 gr.
~ Platou „Closca Cu Pui De Aur”
~ curcan auriu umplut cu mere si castane 200 gr./pers.
~ rulada de pui mozaic 100 gr./pers.~ pui aurii 100 gr./per.
~ chiftelute de pui 30 gr./pers.
~ Platou International Europa
~ prosciutto cu pepene galben 50 gr.
~ roastbeef pe salata 30 gr.
~ mini cordonbleu 50 gr.
~ legume cu sos fromage 50 gr.
~ branzeturi cu fructe 50 gr
.~ mousse de ficat de gasca 50gr.
~ Platou Cald La Chaufingdisches
~ file mignon cu sos gorgonzola 150 gr./pers.
~ tagliatele/legume pe gratar/legume sote 150 gr
~ sarmalute in foi de vita cu stafide si curcan 100 gr.
~ salata exotica 150 gr.
~ salata asortata 150 gr.
~ Barbeque:
~ carnati knaker 100 gr.
~ ceafa haiduceasca 150 gr.
~ steak de manzat 100 gr.
~ frigarui asortate-80 gr.
~ berbecut la protap-80 gr.
~ salata asortata de muraturi-150gr.
~ sosuri asortate(mustar,tartar,picant).
~ cosuri paine taraneasca-150 gr.
~ Desert:
~ cafea (lapte,zahar)-permanent service
~ fructe 100gr./pers.
~ prajituri asortate 150 gr./per
~ SERVICII STANDARD:
~ Chelneri-60pers.
~ Bucatari si grataragii-10 pers.
~ Gratare-3 buc.
~ Carbuni-100kg
~ Fete masa , falduri bufet
~ Serviciu bar(lamai,gheata,masline,paie,cocktail decor)
~ Debarasat masa
~ Transport
~ Corturi, umbrele