Ghidul Serviciilor
Ana Catering Evenimente - Bucuresti
inapoi la firma 200 vizite
Poza Meniu Nunta Varianta 1
Foto

 Forma de prezentare:”Bufet Royal Nemtesc” (Bufet suedez +setup 4 stele)  

~ platou „rapsodie pescareasca”:

  ~ somoni umpluti pe salata a la rousse 200 gr.  ~

terina somon 100 gr. 

~ somon fumee pe sos tartar 50 gr. 

~ batog de rechin 50 gr. 

~ cosulete cu salata de fructe de mare 100 gr. 

~ tartina icre manciuria 30g. 

~ grujon de salau 20 gr. 

~ pui de balta 30 gr.

~ Platou „Closca Cu Pui De Aur” 

~ curcan auriu umplut cu mere si castane 200 gr./pers.

~ rulada de pui mozaic 100 gr./pers.~ pui aurii 100 gr./per.

~ chiftelute de pui 30 gr./pers.

~ Platou International Europa

  ~ prosciutto cu pepene galben 50 gr.

~ roastbeef pe salata 30 gr.

~ mini cordonbleu 50 gr.

~ legume cu sos fromage 50 gr.

~ branzeturi cu fructe 50 gr

.~ mousse de ficat de gasca 50gr.

~ Platou Cald La Chaufingdisches

~ file mignon cu sos gorgonzola 150 gr./pers.

~ tagliatele/legume pe gratar/legume sote 150 gr

~ sarmalute in foi de vita cu stafide si curcan 100 gr.

~ salata exotica 150 gr.

~ salata asortata 150 gr.

~ Barbeque:

  ~ carnati knaker 100 gr.

~ ceafa haiduceasca 150 gr.

~ steak de manzat 100 gr.

~ frigarui asortate-80 gr.

~ berbecut la protap-80 gr.

~ salata asortata de muraturi-150gr.

~ sosuri asortate(mustar,tartar,picant).

~ cosuri paine taraneasca-150 gr.

~ Desert:

~ cafea (lapte,zahar)-permanent service

~ fructe 100gr./pers.

~ prajituri asortate 150 gr./per

~ SERVICII STANDARD:   

~ Chelneri-60pers.   

~ Bucatari si grataragii-10 pers.   

~ Gratare-3 buc.   

~ Carbuni-100kg   

~ Fete masa , falduri bufet   

~ Serviciu bar(lamai,gheata,masline,paie,cocktail decor)   

~ Debarasat masa   

~ Transport   

~ Corturi, umbrele

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.