Forma de prezentare: servire la farfurie (setup 3-4 stele) „PRESIDENT”
~ APERITIV:
~ Mousse de ficat de gasca 50g.
~ Rulou sunca cu sparanghel 50g.
~ Vol au vent icre cu capere 30
g~ Rulada Mozaic 50g.
~ Terina Somon fumee 50g.
~ Tartina icre Manciuria 20 gr.
~ Cocktail de fructe de mare 100 gr.
~ Chiftelute cu susan 30 gr.
~ Lebede umplute cu fructe de mare 30 gr.
~ Decor,lamaie,verdeata.
~ FEL PRINCIPAL 1
~ Caracatita ,grujon de salau,pui de balta cu cartofi natur 30/50/30/100 GR.
~ Sau:
Sarmale in costita cu mamaliguta si ardei iute 150/100 gr.
~ Sau:
Peste spada cu buchet de brocolli 100/120 GR.
~ FEL PRINCIPAL 2
~ Valdostana cu sos Robert si cartofi nemtesti/brocolli 150/150g.
~ Sau:Bratwurst/pui crocant/medalion porc cu cartofi taranesti 100/50/100/100
~ Salata asortata de sezon 150g.
~ DESERT:
~ TORT MADALINA CU SOS DE CIOCOLATA 100G.
~ Cafea Jacobs cu lapte
~ Paine ,sosuri,sare,piper.
OPEN BAR STANDARD:
~ BAUTURI ALCOOLICE:
~ WHISKY BALLANTINES
~ VODCA FINLANDIA
~ GIN BEEFETER
~ MARTINI ALB
~ BERE Tuborg/Skol
~ Vin alb sec Sauvignon Jidvei/Carl Reh W.
~ Vin rosu Merlot Prahova/Carl Reh W./la cerere si fiert
~ RACORITOARE:
~ COCA COLA
~ FANTA
~ KINLEY
~ APA MINERALA DORNA
~ APA PLATA IZVORUL ALB