Ghidul Serviciilor
Ana Beauty Center
inapoi la firma 619 vizite
Poza Masaj terapeutic
Foto

Masajul terapeutic reprezintă o metodă de tratament a diferitelor afectiuni.Beneficiile sale asupra întregului organism sunt:

Masajul Ayurvedic

Unul dintre cele mai vechi sisteme de medicinã din lume, Ayurveda, priveşte fiinţa umanã ca fiind strâns legat de mediu şi de toate celelalte forme de viaţã. Odatã cu dezvoltarea acestei arte tãmãduitoare, practicanţii masajului, care erau şi medici ayurvedici, au dezvoltat un sistem special, bazat pe propriile lor cunoştinţe despre nevoile diverselor tipuri de constituţie unamă şi pe cunoaşterea punctelor subtile de energie ce reacţioneazã la manipularea fizicã blândã. Masajul ayurvedic trateazã atât nivelul fizic, cât şi pe cel mental, transmiţând o energie vitalã ce ajutã toate sistemele organismului sã se refacã şi sã se înnoiascã. Aplicat cu regularitate, poate înlãtura tensiunea muscularã, tonifică organismul şi redă agilitatea.

Reflexoterapia

Terapia alternativa numitã reflexoterapie este folositã pentru prevenirea şi tratarea multor boli cronice şi acute, având la bazã principii asemãnãtoare cu acupunctura şi presopunctura.

Prin reflexoterapie se trateaza:

Terapia cu roci vulcanice

Terapia cu roci vulcanice este bazată pe disciplinele orientale conform cărora există şapte centre energetic, numite Chakra, dispuse de-a lungul coloanei vertebrale (din creștetul capului până la baza coloanei vertebrale). Din punctele Chakra energia este distribuită în întregul organism prin numeroase canale energetice care traversează corpul. Astfel o parte din pietre sunt asezate pe corpul pacientului in cele şapte puncte cheie, puncte energetice numite Chakre. In cultura orientală se crede că acestor şapte puncte chakra le corespunde cate un organ vital, efectul stimulării lor ducând la o stare de bine, răpspandită în tot organismul. Pietrele sunt alese după marime si formă, in functie de fiecare parte a copului ce urmează să fei stimulat.

Beneficiile masajului cu roci vulcanice:

Drenajul limfatic manual

Sistemul limfatic are o mare importanţă în bună funcţionare a organismului nostru. Dacă el nu şi-ar îndeplini la cote maxime menirea, am fi mult mai expuşi infecţiilor şi bolilor de orice natură. Sistemul limfatic are sarcina de a prelua surplusul de lichide si de a-l transporta, prin vasele limfatice mari, către nodulii limfatici, unde are loc fagocitoza, adică eliminarea celulelor moarte, a reziduurilor bacteriene şi a toxinelor. Procedura constă într-un preso-masaj, prin care se actionează asupra lanţului de ganglioni limfatici.

Beneficiile drenajului:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.