Ghidul Serviciilor
Ana Beauty Center
inapoi la firma 619 vizite
Poza Terapie cu ultrasunete
Foto

ULTRASONO CELL-FREE

Stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura. Nu numai ca asigura penetrarea in profunzime a produselor active de slabire, dar s-a dovedit faptul ca efectul lor cel mai important consta in faptul ca au un extraordinar rezultat asupra nodulilor celulitici si a celulelor adipoase,  asta datorita functiei mecanoco-termice a ultrasunetelor care le dizolva si le face astfel mult mai usor de eliminat din organism. Ultrasunetele stimuleaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre  4-5cm sub piele,cu vibratii fine ce lucreaza cu un milion de hertz pe secunda pentru a crea acelasi efect cu cel al unei diete.

Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen,  solduri, fund, coapse, brate, barbie etc.

      Ultrasunetele au actiune:

–  exfolianta neagresiva

– efect defibrozant(pentru tratarea ridurilor si vergeturilor)

– efect de stimulare metabolica

– activarea de micro-circulatie prin actiunea termica.

    Contraindicatii:

–        sarcina

–        menstruatie

–        convalescenta dupa operatie chirurgicala

–        copii sub 3 ani

–        la mai putin de 30 min de la masa

–        tensiunea arteriala anormala

–        tumori maligne.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.