Ghidul Serviciilor
Anacreon - Incalzire Electrica In Pardoseala Cu Infrarosu, Ramnicu Valcea
inapoi la firma 556 vizite
Poza Avantajele incalzirii electrice
Foto

Despre filmul flexibil si avantajele incalzirii electrice

Un mod natural si eficient de incalzire electrica in pardoseala care asigura comfortul si mari economii lunare comparativ cu incalzirea traditionala.

 Durata mare de viata

Filmul flexibil este ideal pentru incaperiile des folosite fiind foarte durabil si fara a necesita intretinere. Este considerat unulu din sistemele de incalzire electrica in pardoseala semi-permanente.

Usor de instalat

Nici un sistem de incalzire electrica in pardoseala sau incalzire traditionala nu este mai usor de instalat decat filmul flexibil. Mocheta, parchet sau linoleum se poate instala peste filmul flexibil.

Economie la factura de intretinere

Avand un consum de 130 W – 150 W/mp incalzirea electrica in pardoseala cu film flexibil reduce factura de energie cu aproximativ 30% dar mentine un nivel de comfort termic mai ridicat ca un sistem traditional.

Eficienta filmului flexibil

Filmul flexibil este in contact direct cu pardoseala finita astfel, incalzirea electrica in pardoseala transfera rapid si eficient caldura in intreaga incapere fara o miscare mare a masei de aer.

Cum se instaleaza corect

Incalzirea electrica in pardoseala prin film flexibil se instaleaza direct intre stratul de izolatie si pardoseala incaperii (parchet, mocheta sau linoleum) si se conecteaza la termostat sau direct la priza.

Informatii utile

Caldura radiata de filmul flexibil este uniform distribuita in toata incaperea datorita suprafetei mari de acoperire a elementelor incalzitoare, asigurand un nivel ridicat de comfort, obtinut la un cost mic de exploatare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.