Ghidul Serviciilor
Anacreon - Incalzire Electrica In Pardoseala Cu Infrarosu, Ramnicu Valcea
inapoi la firma 556 vizite
Poza Cablu incalzitor
Foto

Cablul electric este destinat incalzirii oricarui spatiu acoperit cu: gresie, marmura, granit , ciment, pavaje sau asfalt

Cablul incalzitor este solutia viitorului pentru incalzirea oricarei suprafete

Desi gama sistemelor de incalzire electrica in pardoseala a crescut in ultimii ani, cablul incalzitor ramane cel mai cunoscut produs in acest moment. El poate fi utilizat ca unic sistem de incalzire sau ca si sistem suplimentar, pentru asigurarea confortului atat in cladirile noi cat si in cele vechi.

 Avantajele incalzirii electrice in pardoseala cu calbu

Cablul , fata de alte sisteme de incalzire electrica in pardoseala, ofera o mare flexibilitate la instalarea pe suprafete care nu au o forma rectangulara, cu un cost mai scazut fata de alte sisteme de incalzire electrice in pardoseala, iar intretinerea sistemului egala cu 0.

Durata mare de viata

Cablul electric fiind flexibil dar in acelasi timp bine izolat rezista de-a lungul anilor chiar si la usoarele miscari ale pardoselei comparativ cu alte sisteme de incalzire electrica in pardoseala sau exterioare.

Usor de instalat

Instalarea cablului electric este mai laborioasa comparativ cu filmul flexibil sau alte sisteme de incalzire electrica dar munca poate fi usurata cu ajutorul benzi de fixare galvanizate pe suprafete extinse.

Economie la factura de intretinere

Noile sisteme de incalzire electrica in pardosea sunt foarte eficiente, iar cablul electric radiant poate fi chiar mai economic prin marirea distantei de instalare in spatiile rar folosite sau foarte bine izolate.

Eficienta cablului electric

Cablul electric are marele avantaj, fata de alte sisteme de incalzire electrica, de a putea fi instalat cu o densintate marita in spatiile foarte reci ceea ce mareste eficienta sistemului la 200 W / mp.

Cum se instaleaza corect

Suprafata de instalare a cablului electric trebuie sa fie izolata, astfel caldura sa radieze prin pardoseala finita. Incorecta instalare este principala sursa de pierderi pentru sistemele de incalzire electrica.

Informatii utile

Cablul incalzitor, spre deosebire de alte sisteme de incalzire electrica in pardoseala, poate fi instalat direct in sapa, dar si peste aceasta, acolo unde este necesara o incalzire rapida sau degivrare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.