Ghidul Serviciilor
Analko Aluminium Industry, Automatizari Porti, Usi, Bariere - Jilava / Ilfov
inapoi la firma 1404 vizite
Poza Rulouri exterioare
Foto

Sunt destinate cladirilor care au tamplaria deja montata. Caseta de protectie, sinele de ghidare si lamelele sunt din aluminiu. Lamelele sunt din aluminiu cu spuma poliuretanica, de 39mm. Pot fi si lamele extrudate, fara spuma poliuretanica de 40mm. Casetele si ghidajele pot fi vopsite in orice nuanta RAL si WOOD din paletarul Analko. Paletarul de lamele este disponibil intr-o gama variata de culori. Instalarea se poate face pe tamplarie sau pe zidarie, in functie de particularitatile constructive sau estetice ale cladirii. Sunt disponibile doua tipuri de casete de protectie: caseta tesita la 45 de grade si caseta rotunda. Pot fi montate si cu plasa de insecte incorporata.

Sisteme optionale de inchidere: Inchidere cu cheie Bolt automat Bolt Arc de siguranta Top Rulouri exterioare suprapuse Rulourile exterioare suprapuse reprezinta o modalitate noua si moderna de umbrire a ferestrelor. Se masoara si se instaleza impreuna cu tamplaria, fiind destinate proiectelor noi sau cazurilor in care se shimba tamplaria.

Lamelele sunt din Aluminiu cu spuma poliuretanica, de 39mm, iar cutia de rulare, capacele cutiei si ghidajele laterale pot fi din PVC sau ALUMINIU. Casetele si ghidajele din aluminiu pot fi vopsite in orice nuanta RAL si WOOD din paletarul Analko. Ghidajele rulourilor exterioare suprapuse se fixeaza pe tamplarie, ele putand fi montate si cu plasa de insecte. Aceasta varianta e posibila doar cu caseta din PVC.

Diferente intre rulourile suprapuse si cele aplicate: - in primul rand, rulourile suprapuse trebuiesc masurate si montate in acelasi timp cu tamplaria deoarece ele constituie o prelungire/o parte integranta a acesteia; nu este posibila efectuarea montajului unui rulou suprapus dupa montarea ferestrei; - se pot monta DOAR in cazul schimbarii ferestrelor; - montajul casetei se efectueaza ferm pe fereastra, prin prinderea acesteia pe lateral cu elemente speciale de fixare; pe placa de baza a ruloului exista o suprafata bine determinata, pe care se aseaza tamplaria; prin clipsare in partea din spate a tamplariei se realizeaza fixarea cu cornier prevazut cu banda adeziva; se realizeaza astfel o izolare termica perfecta intre fereastra si caseta, sistemul de fixare putand fi adaptat oricarui tip de tamplarie din PVC sau Aluminiu

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.