Ghidul Serviciilor
Analko Aluminium Industry, Automatizari Porti, Usi, Bariere - Jilava / Ilfov
inapoi la firma 1404 vizite
Poza Usi garaj
Foto

Usile sectionale industriale sunt solutia optima pentru a economisi spatiul interior, intrucat panelul este plasat vertical aproape de perete sau paralel cu tavanul, astfel evitandu-se eventualele accidente. Aceste usi sunt utilizate in sectorul privat, cladiri industriale si utilitati publice. Specificatii tehnice: Latime Maxima: - 8500mm Inaltime Maxima: - 7000mm Greutatea Maxima: - 700 kg

 

Pe partile laterale ale panelurilor sunt instalate ansamblele de functionare (balamalele laterale si intermediare, suporti reglabili sustinere cablu ,frana de siguranta,scuturi reglabili de protectie panel,suruburi de prindere) Frana de siguranta impiedica coborirea necontrolata a usii , in momentul unei defectiuni. Deasupra panelurilor este instalat axul de transmisie cu arcuri de echilibrare,dispozitivul de franare cu tambur. Ridicarea panelurilor este realizata de cablurile de otel , arcurile de echilibrare asigurand mentinerea panelurilor in orice pozitie prin actionarea manuala. In momentul inchiderii arcurile de echilibrare sunt tensionate la maxim.

Actionarea usilor realizata prin 3 moduri: 1.Manual - Operarea manuala se realizeaza prin manevrarea manerului si ridicarea usii dar si mentinerea ei in pozitie deschisa. Pentru a actiona usa manual este nevoie de forta. 2.Electric - Operarea electrica cu intrerupator cu 3 functii sau telecomanda ( ridicare, coborare, oprire in pozitie ).In momentul activarii intrerupatorului ridicare/coborire cablurile de ridicare sunt activate si se strang /desfac pe un tambur. 3.Lant de actionare - Axul este actionat cu ajutorul lantului. Prin acest mod cablurile sunt ridicate sau coborate determinand functionarea usii. Manevrarea lantului se face cu ambele maini tragand cu atentie ca ridicarea usii sa se faca corespunzator. In acelasi mod se realizeaza si coborarea usii ,manevrarea lantului trebuie executata cu ambele maini.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.