Ghidul Serviciilor
Analko Aluminium Industry, Automatizari Porti, Usi, Bariere - Jilava / Ilfov
inapoi la firma 1404 vizite
Poza Usi garaj
Foto

Practice si economice, asigura un castig de spatiu prin actionarea lor in plan vertical dupa care gliseaza pana se aliniaza paralel cu plafonul si se disting printr-o usurinta a actionarii. Usa ROLLART asigura un nivel inalt de protectie prin panourile cu perete dublu din otel galvanizat, accesoriile si sistemele de actionare electrica utilizate.

 

Caracteristici standard usi sectionale rezidentiale: - Dimensiuni de : Max. Latime-5000mm , Max. Inaltime-3000mm - Greutatea Maxima a usii-165kg - Panel termoizolant, grosime 40mm, diferite modele (casetat, dungi late, dungi inguste, neted, stucco); - Foi de tabla otel galvanizat cu miez de poliuretan; - Usile sunt echipate cu garnitura flexibila si rezistenta pe toata circumferinta usii; - Usile actionate manual sunt prevazute cu maner; - Arcuri de torsiune cu aprox 20000 cicluri (inchidere-deschidere);

Dotari optionale: - ochiuri vitrate - usa pietonala - motor cu telecomanda/buton - pentru actionarile cu motor usile sunt echipate si cu lant de manevrare in caz de pana de electricitate.

Usile respecta standardul de siguranta European DIN EN 1452. Ofera protectie optima pentru autoturismul dumneavoastra. Au o functionare complet silentioasa. RSC (Rezistent, Sigur, Convenabil)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.