Paine Orientalii consuma diverse produse pe baza de soia de peste 4000 de ani, dar in Europa abia in ultimele decenii s-au cercetat calitatile sale nutritive : 1. Soia este cel mai impotrant furnizor de proteine vegetale, ea pune la dispozitia organismului opt aminoacizi esentiali ; 2. Soia este o sursa importanta d acid folic, vitaminele B3, B6, E, magneziu, potasiu, fier, cupru si fosfor ; 3. Soia contine lecitina, un element esential pentru functionarea armonioasa a creierului si acizi grasi polinesaturati ; 4. Are proprietati antioxidante, impiedicand depunerea grasimilor pe peretii vaselor sanguine, ajutand astfel la eliminarea colesterolului ; 5. Produsele cu soia previn bolile cardiovasculare, reduc riscul de cancer, ajuta la echilibrarea hormonala si reduc problemele digestive. Energizant, remineralizat si echilibrant celular, painea cu soia este recomandata in completarea alimentatiei atat la copii cat si la adulti, fiind totodata un aliment pretios si pentru bolnavii de diabet. Este un concept care se adreseaza oricarei persoane care tine la sanatatea sa si la dezvoltarea armonioasa a organismului. Cuprinde mai multe specialitati de brutarie cu diferite adaosuri de cereale, fiecare cu caracteristicile proprii de gust, aspect si valoare nutritiva.