Ghidul Serviciilor
Andreia's Secret
inapoi la firma 1596 vizite
Poza Masaj
Foto

Masajul anticelulitic (anti-celulita) este un tip de masaj care se efectueaza cu ajutorul unor manevre si prize specifice care actioneaza impotriva acumularii de toxine, grasime si apa la nivelul tesutului adipos (celulita). Acest tip de masaj reprezinta solutia ideala pentru a scapa de asa- numita “coaja de portocala” , foarte deranjanta pentru persoanele de sex feminin. Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se actioneaza in mod direct asupra straturilor superficial, stimulandu-se elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si contribuind la imbunatatirea circulatiei sanguine.

 

Efectele obtinute la incheierea unuia sau mai multor abonamente de sedinte de masaj anticelulitic sunt vizibile atunci cand putem sa observam ca stratul de grasime este diminuat si celulele adipoase distruse. Este important sa mentionam faptul ca sedintele de masaj anticelulitic nu trebuie sa lasa urme (echimoze, vanatai), ceea ce inseamna ca vasele capilare nu trebuie sa fie sparte.

 

Cand vorbim despre rezultatele unui masaj anticelulitic putem sa subliniem urmatoarele:

 

» masajul anticelulitic accelereaza disparitia grasimilor suplimentare

 

» diminueaza sau ajuta la disparitia totala a celulelor adipoase (celulita)

 

» stimuleaza dezintoxicarea organismului

 

» ajuta la diminuarea circumferintei corporale

 

» imbunatateste circulatia sanguina arteriala si venoasa

 

» ajuta la obtinerea unei siluete uniforme ideale

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.