Ghidul Serviciilor
Andy Star
inapoi la firma 2506 vizite
Poza Imbracaminte protectie
Foto

Combinezon antistatic, antichimic CHEMSAFE 500

Combinezon de protectie, antistatic, cu gluga, captuseala microporoasa permeabila la abur, cusaturi etansate, fenta fermoar autoadeziva, mansete elastice la maneci si picioare. Produs testat chimic, apartine categoriei CE III, tipurile 5 şi 6, protejeaza impotriva elementelor radioactive si penetrarii agentilor patogeni.

Material: netesut din polipropilena, captuseala microporoasa. Marimi: M–2XL.

 

Corespunde urmatoarelor categorii de protectie:

EN 1073-2: Cerinte si metode de incercare pentru imbracaminte de protectie non-ventilata impotriva contaminarii cuparticule radioactive.

EN 1149-1: Imbracaminte de protectie – Proprietati electrostatice – Metoda de incercare pentru masurarea rezistivitatii de suprafata.

EN 13034: Imbracaminte de protectie antichimica ce ofera protectie limitata impotriva substantelor chimice lichide (echipament tip 6 si tip PB [6]).

EN 14126: Cerinte de performanta si metode de incercare pentru imbracaminte de protectie impotriva agentilor infectiosi.

EN ISO 13982-1: Cerinte de performanta pentru imbracaminte de protectie impotriva substantelor chimice – ofera protectie pentru intregul corp impotriva particulelor solide din aer (imbracaminte tip 5).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.