Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Chirurgie faciala
Foto

Ochii reprezinta cele mai importante elemente ale fetei iar cand interactionam cu cei din jurul nostru, contactul vizual este poate cea mai puternica modalitate de a ne exprima. Ochii stralucitori, larg deschisi confera vitalitate si tinerete chipului iar pleoapele grele prin excesul de piele si grasime dau un aer imbatranit si obosit chiar daca ne simtim plini de energie.  Blefaroplastia poate corecta aceste probleme dar exista si lucruri care nu pot fi corectate prin blefaroplastie: cearcanele si ridurile de la colturile externe ale ochilor (laba gastii).

 

In general, pacientii care doresc o reintinerire a pleoapelor au peste 35 ani dar daca in familia dumneavoastra exista persoane care au aceeasi problema, ar fi indicat sa faceti interventia chirurgicala si mai devreme.

 

Anestezia practicata este locala, completata cu o usoara sedare pentru a elimina orice disconfort ati putea avea intraoperator. Nu necesita internare, la 2-3 ore dupa interventie pacientii putand parasi clinica.

 

Tehnici chirurgicale

Pentru pleoapa superioara incizia este plasata in santul natural al acesteia. Se excizeaza pielea impreuna cu musculatura si grasimea in exces iar cicatricea se vindeca foarte frumos, devenind aproape imperceptibila.In cazul pleoapei inferioare exista mai multe tehnici care vor fi alese in functie de problemele pacientului. Incizia poate fi plasata pe piele, imediat sub gene sau poate fi facuta pe fata interna a pleoapei, la nivelul conjunctivei. In acest ultim caz nu poate fi excizat decat depozitul de grasime, excesul de piele ramanand pe loc.

 

Postoperator

Dupa operatie pot exista complicatii minore cum ar fi vederea incetosata sau dubla (fenomenul este tranzitor), pot aparea echimoze sau lacrimare excesiva.Pentru a micsora edemul si echimozele va va fi indicat sa dormiti cu capul pe mai multe perne.Firele de sutura se scot la 3-7 zile si dupa aproximativ o saptamana edemele si echimozele postoperatorii se vor diminua si va veti putea desfasura activitatea dumneavoastra normala. Nu se indica expunerea la soare in primele luni postoperator datorita riscului de pigmentare a cicatricilor. In cazul in care va expuneti la soare, folositi crema de protectie solara cu factor de protectie minim 50.

 

Pentru obtinerea unor rezultate cu adevarat exceptionale, blefaroplastia poate fi urmata de peelingul sau tratamentul laser al regiunii periorbitare care va asigura eliminarea ridurilor fine.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.