Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6006 vizite
Poza Chirurgie faciala
Foto

Stresul de zi cu zi, gravitatia, expunerea la soare sunt doar cativa dintre factorii care isi lasa amprenta pe fetele noastre odata cu trecerea timpului. Progresiv isi fac aparitia ridurile, santurile nazolabiale adancite, depunerile de grasime sub barbie si pielea flasca pe gat.

 

Liftingul facial este cel care poate sterge toate aceste semne de batranete tensionand muschii, eliminand depozitele de grasime si pielea in exces dandu-va un aspect proaspat si tineresc. Dupa interventia chirurgicala pacientii arata cu aproximativ 10 ani mai tineri.

Liftingul fetei are efect asupra etajelor mijlociu si inferior ale fetei si asupra gatului.Beneficiile se obtin in cazul pacientilor care prezinta probleme cum sunt:

 

 

In urma interventiei chirurgicale se obtine o imbunatatire radicala a aspectului fetei dar nu se opreste procesul de imbatranire; va va face in schimb sa imbatraniti nearatandu-va varsta pe care o aveti in realitate.Liftingul fetei nu poate corecta aspectul cazut al pleoapelor sau sprancenelor, acestea necesitand asocierea unei blefaroplastii sau a unui lifting de sprancene. Interventiei i se poate asocia un transfer de grasime pentru reconturarea obrajilor sau un peeling pentru a se imbunatati aspectul pielii.In timpul consultatiei vom discuta dorintele dumneavoastra si vom stabili ce tip de procedura este cea mai indicata in functie de particularitatile cazului. Este important sa aveti asteptari realiste si sa va doriti interventia pentru a va simti bine cu propria imagine, nu pentru ca altcineva va indeamna s-o faceti.

 

Interventia chirurgicala se efectueaza sub anestezie locala completata cu sedare intravenoasa, fara internare.

 

In functie de structura faciala a pacientului, gradul de corectie dorit si preferintele chirurgului, tipul de lifting facial poate fi diferit. In general, variantele de incizii folosite sunt:

Recuperarea postoperatorieLa inceput veti prezenta edem, echimoze si senzatie de tensiune la nivelul fetei iar zonele operate pot prezenta sensibilitate modificata. Toate aceste fenomene dispar in timp, de obicei in cateva saptamani. Cicatricile sunt la inceput roz dar palesc odata cu trecerea timpului devenind cu greu vizibile.Majoritatea pacientilor se pot intoarce la lucru in 2-3 saptamani. 

 

Rezultate

Rezultetele obtinute in urma unui lifting sunt foarte bune si dureaza cu aproximatie 8-10 ani. Din pacate pielea isi continua procesul de imbatranire si va fi nevoie sa repetati interventia daca doriti sa va mentineti aspectul; daca nu doriti sa faceti al doilea lifting, oricum veti avea avantajul oferit de scaderea in varsta cu cei aproximativ 10 ani pe care v-a dat-o primul lifting.

 

Riscuri si complicatii

 

Ca in orice interventie chirurgicala exista posibilitatea aparitiei unor complicatii care tin de anestezie, sangerare, infectie, probleme de vascularizatie ale pielii sau probleme de cicatrizare.Toate aceste riscuri va vor fi explicate in detaliu in cadrul consultatiei preoperatorii astfel incat sa puteti lua decizia potrivita in cunostinta de cauza.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.