Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Chirurgie faciala
Foto

 

Pielea gatului poate fi afectata de imbatranire sau de scaderea in greutate mai rapid decat pielea fetei. Odata cu procesul de imbatranire a pielii, musculatura isi pierde tonusul si duce la aparitia unor benzi longitudinale inestetice.Liftingul gatului este o procedura chirurgicala care poate elimina excesul de piele si grasime de pe gat, in acelasi timp realizand si punerea in tensiune a musculaturii; se obtine un aspect mai tanar, cu o buna definitie a unghiului dintre gat si mandibula iar barbia dubla dispare.

 

Operatia se realizeaza sub anestezie locala completata cu sedare intravenoasa, fara internare.Interventia se poate realiza singura sau impreuna cu un lifting al fetei.

 

In functie de lucrurile care se doresc realizate, tehnicile chirurgicale sunt diferite.

Recuperarea postoperatorie

 Dupa interventie veti avea nevoie de aproximativ 10 zile-2 saptamani pentru diminuarea edemelor si disparitia echimozelor. Activitatile fizice care presupun efort mai mare ar trebui amanate timp de aproximativ 3-4 saptamani.Disconfortul postoperator se scade considerabil cu medicatie antialgica. 

 

Rezultate postoperatorii

Rezultatele postoperatorii sunt foarte bune in momentul in care se alege tehnica potrivita fiecarui caz. In acelasi timp este de dorit sa aveti asteptari realiste. Efectele unui lifting al gatului se mentin timp indelungat (de obicei peste 10 ani) si pe masura ce veti inainta in varsta veti arata intotdeauna mai tanara decat daca nu ati fi facut acest lifting. 

 

Riscuri si complicatii

 

Ca in orice interventie chirurgicala exista riscuri legate de anestezie, sangerare intra si postoperatorie, infectii, probleme de cicatrizare sau risc de lezare nervoasa.Desi complicatiile sunt rare, va vor fi explicate in amanunt in cadrul consultatiei preoperatorii astfel incat sa luati cea mai buna decizie pentru dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.