Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6006 vizite
Poza Chirurgie faciala
Foto

Este o interventie chirurgicala adresata pacientilor care prezinta depozite de grasime si un mic exces de piele in regiunea submandibulara si pe fata anterioara a gatului.

Grasimea se scoate cu ajutorul unei canule foarte fine, printr-o incizie de 3 mm plasata sub barbie si care ulterior va deveni complet invizibila. Pielea se va retracta postoperator in cazul in care prezinta o elasticitate buna.

Lipoaspiratia gatului se poate realiza singura sau asociata cu alte operatii estetice (lifting facial, lipoaspiratia abdomenului sau a oricaror alte regiuni, etc).

Nu este o interventie complicata, presupune anestezie locala completata cu sedare intravenoasa si nu necesita internare.

 

Postoperator veti purta timp de o saptamana un bandaj compresiv care va limita formarea edemului si va ajuta retractarea pielii. Echimozele (vanataile) dispar in 10-14 zile.

Rezultatul definitiv se obtine la aproximativ 3 luni postoperator.

 

Contraindicatiile sunt legate de starea generala de sanatate a pacientului.

 

Reactiile adverse sunt in general absente in cazul in care tehnica este utilizata corect; sunt posibile asimetrii, depresiuni ale pielii, retractia deficitara a pielii pe zona operata in cazul persoanelor in varsta, cu elasticitate tegumentara slaba.

In cazul in care exista un exces mare de piele la nivelul gatului vor fi necesare proceduri suplimentare cum ar fi un lifting cervicofacial cu sau fara plicatura musculaturii fetei anterioare a gatului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.