Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Chirurgie faciala
Foto

Procedeul chirurgical se efectueaza pentru a corecta o barbie cu proiectie slaba datorata ereditatii, resorbtiei osoase in urma imbatranirii sau unor traumatisme faciale. In urma operatiei se obtine echilibrarea contururilor faciale si un aspect mai frumos al fetei ca intreg pentru ca de multe ori un menton slab dezvoltat face sa para prea mare nasul care are de fapt dimensiuni normale sau poate crea impresia de gat imbracat in grasime si fara unghi cervicomandibular.

 

Ca tehnici chirurgicale disponibile, mai frecvent se face taierea si avansarea unei parti din osul mandibulei sau mai simplu, prin introducerea unor implante de silicon in functie de forma si dimensiunile care se doresc.Este de preferat ultima metoda, fiind mai putin traumatica pentru pacient si cu mult mai putine complicatii postoperatorii posibile.Implantul se introduce printr-o incizie situata in gura, in santul de la baza buzei inferioare pentru a nu lasa cicatrici vizibile.O alta varianta de incizie este sub barbie dar este mai putin folosita cand se efectueaza doar mentoplastia si mai mult in cazul in care se asociaza si un lifting cervical.Implantul se plaseaza intre muschii care acopera barbia si osul mandibular.

 

Recuperarea este rapida (14-21 zile) si nu necesita retragere din viata sociala.

 

Complicatiile sunt rare si sunt din categoria sangerari, infectii, cicatrizare cu probleme. Toate acestea pot fi prevenite prin efectuatea unei tehnici chirurgicale corecte si prin ingrijiri postoperatorii adecvate. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.