Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Contur corporal
Foto

 

Dupa ce ati avut copiii, acestia au devenit viata dumneavoastra. Sunt bucuria, fericirea si tot ce aveti mai de pret dar urmele pe care le-au lasat pe corpul dumneavoastra nu pot trece neobservate. Sanii lasati si plini de vergeturi, abdomenul flasc, cu depozite de grasime care refuza sa dispara indiferent de dieta, soldurile mari si coapsele ingrosate… toate va umbresc bucuria de a fi cea care a adus pe lume minunea care va spune"mama".

Adesea dedicati atat de mult timp copiilor, serviciului, treburilor casei incat uitati de dumneavoastra. Din pacate nu putem uita complet de noi si din cand in cand, cand va priviti in oglinda vreti ca lucrurile sa fie cum erau. Nu, nu este vorba de egoism sau vanitate. Pur si simplu, fiind din nou supla, cu sani frumosi, simtindu-va sexy si increzatoare veti putea simti pe deplin bucuria maternitatii si in acelasi timp vi se vor imbunatati si relatiile cu cei pe care ii iubiti.  

Pentru a sterge semnele pe care graviditatea le-a lasat pe corpul dumneavoastra si a intoarce putin timpul, aveti la dispozitie o serie de operatii estetice: 

Interventiile chirurgicale pot fi efectuate intr-un singur timp operator sau seriat, in functie de modificarile pe care vi le doriti si de starea dumneavoastra de sanatate. Oricum,  pentru a programa asemenea tip de interventie chirurgicala trebuie sa asteptati pana cand veti fi complet refacuta dupa nastere (in general aproximativ 4-6 luni) si sa nu mai alaptati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.