Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Contur corporal
Foto

 

Datorita inaintarii in varsta sau pierderii masive in greutate poate aparea un exces de piele la nivelul bratelor. Din pacate, exercitiile fizice reusesc sa mareasca tonusul muscular in aceasta zona dar asupra pielii care atarna nu au niciun efect. In aceste cazuri, liftingul bratelor (brahioplastia) este operatia estetica ce poate elimina excesul cutanat si crea un aspect mai tanar si tonifiat in regiunile operate.

 

In cazurile in care exista o elasticitate cutanata satisfacatoare si depozite adipoase de dimensiuni moderate, se poate efectua vibrolipoaspiratia bratelor iar pielea se va retracta pe noile contururi.

 

Cand problema principala este pielea care trebuie excizata si nu grasimea, aceasta se face la nivelul fetei interne a bratului, cu o incizie care porneste din axila si uneori se intinde pana la cot. Aceasta cicatrice este frecvent vizibila la miscarile bratelor si nu este usor de acceptat de catre toti pacientii; oricum, cu o tehnica operatorie corecta si cu ingrijirile adecvate, cicatricea rezultata are un aspect satisfacator iar modificarile de contur la nivelul bratelor sunt importante.

 

Vindecarea inciziilor se obtine in 14-21 zile si nu este necesara extragerea firelor de sutura, acestea fiind resorbabile. Va trebui sa evitati efortul fizic cu bratele timp de 4-6 saptamani dar activitatile obisnuite pot fi realizate fara probleme.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.