Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Contur corporal
Foto

Este o operatie care se adreseaza cel mai frecvent pacientilor care au pierdut extrem de mult in greutate, natural sau dupa chirurgie bariatrica si mai rar acelora care din cauza varstei prezinta piele in exces, cu elasticitate scazuta. In unele cazuri, excesul cutanat creeaza  nu doar probleme estetice ci si de sanatate ( ingreuneaza mersul, produce transpiratie  excesiva, foliculite, miros dezagreabil,etc).

 

La pacientii care au slabit post chirurgie bariatrica, excesul de piele este general, la nivelul intregului corp. In aceste cazuri, de comun acord cu pacientul se realizeaza planuri terapeutice pe etape, in care se asociaza mai multe tipuri de interventii chirurgicale adresate unor regiuni corporale diferite.

In general liftingul de coapse se efectueaza pentru tratarea problemelor fetei interne a coapselor dar se poate adresa si feselor, soldurilor sau fetelor externe de coapse.Se poate asocia cu lipoaspiratia pentru a obtine rezultate mai bune.

Tehnica operatorie presupune o incizie care porneste anterior de la nivelul santului dintre labiile mari si coapsa si merge spre posterior, in santul dintre fesa si copsa. Obiectivul acestei operatii estetice este repozitionarea pielii si eliminandu-se excesul de tesuturi fara elasticitate.

Datorita pozitionarii cicatricilor, necesita o ingrijire postoperatorie foarte atenta in ceea ce priveste igiena si limitarea miscarilor. Restrictiile de mobilizare se refera la toate miscarile care presupun abductia coapselor pe bazin (departarea coapselor) si se recomanda timp de 4-6 saptamani. Mersul obisnuit este permis imediat postoperator.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.