Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Contur corporal
Foto

Pentru realizarea maririi feselor se pot folosi doua operatii estetice:

 

  • cu micro grefe de grasime, procedeu cunoscut sub numele de lifting brazilian al feselor
  • cu implante de silicon
  • Marirea de fese cu grasime

     

    Se poate realiza la pacientii care au grasime in plus la nivelul altor zone ale corpului cum ar fi abdomenul, coapsele, soldurile. Aceasta grasime se extrage folosind tehnici speciale atraumatice, se prelucreaza si se introduce in micropicaturi la nivelul regiunilor care se doresc conturate.Pentru a da un plus de definitie feselor si a evidentia rezultatul remodelarii, regiunile inconjuratoare cum ar fi talia, partile externe ale coapselor sau regiunea sacrata se pot lipoaspira. In acest fel se obtine un aspect suplu al corpului, cu fese bine definite, rotunde.Acest procedeu poate adauga volum in oricare parte a feselor se considera necesar, chiar intreaga fesa putand fi marita; limitele procedeului sunt stabilite doar de cantitatea de grasime avuta la dispozitie.

     

    Recuperarea presupune un disconfort moderat, ameliorat de medicatie antialgica. Timp de aproximativ 2 saptamani trebuie evitat statul pe scaun si efortul fizic.O mica parte din grasimea injectata se absoarbe postoperator dar cantitatea ramasa la un an este cea care va ramane definitiv. Daca se doreste, se poate realiza un nou transfer de grasime pentru a corecta pierderea de volum prin reabsorbtie.

     

    Marirea feselor cu implante

     

    Se realizeaza la pacientele care nu prezinta depozite adipoase in exces disponibile pentru transferul de grasime. Implantele au forme si dimensiuni diferite iar alegerea se face in functie de dorintele pacientului. Incizia folosita pentru a introduce implantele este ascunsa in santul dintre fese iar dupa cicatrizare devine aproape imperceptibila. Plasarea implantelor se face sub muschiul fesier mare sau sub fascia acestuia, dand un plus de volum la nivelul partii superioare a feselor. Nu pot fi plasate in partea centrala sau inferioara a feselor datorita riscurilor de lezare a nervului sciatic.

     

    Recuperarea este mai complicata decat la pacientii care au facut marirea de fese cu microgrefe de grasime. Datorita localizarii inciziei in vecinatatea anusului exista un risc mare de infectie. Postoperator este necesara o igiena extrem de atenta a regiunii.Datorita intinderii fortate a tesuturilor sub care sunt plasate implantele perioada imediat postoperatorie este destul de dureroasa. Oricum, medicatia antialgica si evitarea asezarii pe regiunile operate amelioreaza mult durerea. In aproximativ 2 saptamani puteti incepe sa stati pe scaun iar dupa 6 saptamani va puteti relua toate activitatile obisnuite, fara restrictii.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.