Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6006 vizite
Poza Contur corporal
Foto

 

Ar fi grozav daca ati putea merge la piscina sau la plaja aratand un abdomen conturat six-pack chiar daca nenumaratele ore de exercitiu la sala nu si-au facut efectul si n-au indepartat in totalitate depozitele de grasime care va acopera musculatura abdominala? Pentru acei dintre dumneavoastra care faceti mult sport, aveti o alimentatie sanatoasa si o piele cu elasticitate buna dar conturarea musculaturii abdominale este un tel pe care pareti sa nu-l puteti realiza singuri, lipoaspiratia six-pack poate fi  solutia. Pentru aceste cazuri se realizeaza o tehnica speciala de lipoaspiratie care va va oferi abdomenul sculptat pe care vi-l doriti. Aceasta tehnica se poate realiza in cazul in care pacientul este normoponderal si are o constitutie atletica pentru a nu crea o discrepanta mare intre abdomenul bine definit si restul corpului. Nu se folosesc implante iar pacientii sunt de acord ca rezultatele sunt foarte bune.

 

 

 

Consultatia preoperatorie In cadrul acestei consultatii vom discuta detaliile legate de procedura si vom stabili daca sunteti sau nu un candidat bun pentru efectuarea acestui tip de interventie chirurgicala.Vom studia istoricul dumneavoastra medical si vom stabili ce aveti de facut pentru a obtine cele mai bune rezultate in cel mai sigur mod cu putinta.In cazul in care sunteti fumator ar fi de dorit sa opriti fumatul cu cel putin o luna inainte de interventia chirurgicala pentru a va asigura o vindecare cat mai rapida.

 

 

Interventia chirurgicalaOperatia se efectueaza sub anestezie locala completata cu sedare intravenoasa. Acest tip de anestezie, prin infiltrarea anestezicului si a unei solutii vasoconstrictoare pe intreaga zona care va fi lucrata, ofera avantajul de a putea extrage grasimea in exces cu sangerare minima. Canulele cu care se lucreaza sunt foarte fine iar inciziile necesare sunt de cativa milimetri.Interventia incepe cu realizarea unei aspiratii uniforme a grasimii de pe intregul abdomen si eventual  de pe solduri sau partile laterale ale trunchiului pana cand stratul adipos ramane in grosime de 1,5-2 cm. In etapa a doua se realizeaza desenarea conturului six pack prin pasaje foarte superficiale ale canulei de lipoaspiratie, imediat sub piele.

 

 

Postoperator

Dupa operatie veti purta un corset care va limita formarea edemului si va ajuta pielea sa se retracte pe noile contururi ale abdomenului.Va puteti intoarce la lucru a doua zi postoperator daca acest lucru nu presupune efectuarea de efort fizic. Dupa aproximativ 3 saptamani- o luna veti putea relua activitatile sportive fara restrictie.Edemul si echimozele vor dispare in aproximativ 2 saptamani.

Rezultatele sunt evidente la aproximativ 3 luni postoperator, cu rezultatul final constituit la 6 luni postoperator.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.