Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Tratamente nechirurgicale
Foto

Pe masura ce imbatranim, pielea incepe sa se subtieze, devine mai uscata si mai sensibila, incepe sa se rideze. Toate aceste manifestari sunt rezultatul scaderii productiei de colagen si elastina la nivelul celulelor pielii, scaderii cantitatii de acid hialuronic, diminuarii hidratarii si oxigenarii insuficiente.Prin inlocuirea cantitatilor de acid hialuronic pierdute, pielea isi recapata aspectul tineresc, este mai bine hidratata, se stimuleaza productia locala de colagen.

Prin aceste tratamente se urmareste fie umplerea ridurilor cu geluri pe baza de acid hialuronic, fie tratarea intregii fete cu acid hialuronic injectabil, sub forma de mezoterapie.

 

Tratamentele de umplere a ridurilor se pot realiza singure sau in completarea relaxarii ridurilor de expresie cu toxina botulinica.

 

Pentru cresterea gradului de confort al pacientului, zonele de tratat se anesteziaza prin aplicarea unor creme sau prin injectarea cu diverse anestezice. Prin aceasta metoda se pot trata santurile nazolabiale, ridurile marioneta (micile santuri care pornesc de la colturile gurii si ajung la marginea inferioara a mandibulei), ridurile dintre sprancene sau cele de pe frunte.Tratamentul nu presupune perioade de recuperare, fiind foarte bine tolerat. Micile echimoze (daca apar) si edemul minor postinjectare sunt usor de acoperit cu machiajul obisnuit si dispar in cateva zile. Evaluarea rezultatelor se face la 2-3 saptamani, fiind uneori necesare mici retusuri pentru cresterea gradului de simetrie.

 

Contraindicatiile sunt putine:

 

In functie de tipul de produs injectat, de particularitatile organismului pacientului si de gradul de mobilitate a regiunii injectate, efectele dureaza intre 6-9 luni. La repetarea tratamentului pe aceleasi zone se constata cresterea duratei efectului datorita stimularii productiei locale de colagen si cresterii grosimii pielii. Acest efect face sa scada si volumul de substanta necesar pentru mentinerea gradului de corectie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.