Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Tratamente nechirurgicale
Foto

Marirea sanilor, feselor sau conturarea gambelor fara operatie

 

Pentru persoanele care doresc sa-si mareasca sanii sau fesele fara a apela la tratamente chirurgicale, Macrolane-ul este o varianta demna de luat in calcul.

 

Ce este Macrolane-ul? Este o substanta pe baza de acid hialuronic, asemanatoare cu acizii hialuronici care se folosesc de mult timp la nivel international pentru marirea buzelor, marirea pometilor sau stergerea ridurilor. Ceea ce difera este doar marimea moleculei; deci, este un compus cu o structura similara acidului hialuronic propriu organismului, fara risc de a fi rejectat de acesta. 

 

Care sunt indicatiile folosirii de Macrolane?    Cel mai frecvent se foloseste pentru marirea sanilor, a feselor sau a gambelor dar mai poate fi utilizat si pentru corectia unor cicatrici cu depresiuni, mici asimetrii sau iregularitati dupa lipoaspiratie, ingrosarea penisului, conturarea muschilor pectorali la barbati, etc. Toate aceste proceduri nu sunt interventii chirurgicale.

Marirea sanilor cu Macrolane

Daca va doriti sani mai mari dar va este teama sa va supuneti unei interventii chirurgicale sau nu doriti sa ramaneti cu cicatrici, injectarea de Macrolane va poate aduce un plus de volum care va va schimba masura sutienului cu cel mult o cupa. Nu este o marire importanta dar schimbarea pe care o va aduce corpului dumneavoastra va fi evidenta.Procedura nu necesita internare si se efectueaza sub anestezie locala. Dupa injectare va puteti relua imediat activitatile obisnuite, fara restrictii.Fata de marirea de sani cu implante de silicon, marirea prin injectare nu este definitiva.Acidul hialuronic introdus va fi resorbit de organism in aproximativ 12 luni, necesitand reinjectarea pentru mentinerea rezultatului. Pentru reinjectare se folosesc de obicei cantitati mai mici de produs decat in faza initiala.In cazul in care nu se doreste repetarea tratamentului, sanii revin la dimensiunile initiale, Macrolane-ul fiind degradat total intr-un interval de 18-24 luni.Dupa injectare este posibila aparitia de mici echimoze (vanatai) si se constata o reactie inflamatorie usoara in jurul zonei injectate. La nevoie se poate administra tratament antialgic si antiinflamator.    Contraindicatii:

Intrebari frecvente:

  • Impiedica in vreun fel acidul hialuronic injectat la nivelul sanilor realizarea mamografiilor? Datorita plasarii substantei sub glanda mamara si nu in glanda mamara, mamografiile pot fi realizate fara vreo dificultate
  • Este posibila aparitia contracturii capsulare dupa injectarea de Macrolane la nivelul sanilor? Fata de capsula produsa de organism in jurul implantelor de silicon introduse pentru marirea sanilor, capsula care apare in jurul Macrolane-ului este mult mai subtire si mai putin rezistenta. Acest lucru face ca postinjectare, deformarile sanilor produse de o eventuala contractura capsulara sa fie practic inexistente. In caz de aparitie a contracturii, capsula poate fi foarte usor rupta de catre medicul chirurg prin presiune la nivelul sanului.
  • Este posibila alaptarea in cazul injectarii cu Macrolane? Datorita faptului ca injectarea nu se realizeaza in glanda mamara ci in spatele acesteia, alaptarea nu constituie o problema pentru niciuna dintre paciente.
  • Este posibila aparitia cancerului de san la pacientele injectate? In urma unor ample studii efectuate incepand cu anul 2002 nu s-a constatat vreo legatura intre aparitia cancerului de san si injectarea sanilor cu Macrolane. Produsul chiar are indicatie de a fi folosit in cazul unor mici asimetrii ramase dupa extirparea tumorilor de san in stadii incipiente.
  • Marirea feselor cu Macrolane (vezi si Marirea sanilor cu Macrolane)

    Este o procedura simpla, adresata pacientilor care isi doresc fese cu un aspect rotunjit si ridicat, fara a se supune riscurilor unei interventii de chirurgie estetica pentru introducerea unor implante de silicon.Se realizeaza fara internare, sub anestezie locala, pacientii putand parasi imediat clinica pentru a se intoarce la activitatile obisnuite.Modificarile obtinute depind de volumul de acid hialuronic introdus.Postinterventie pot apare usoare echimoze sau o reactie inflamatorie minora care dispar in cateva zile. Se recomanda evitarea pozitiei asezate pentru o saptamana pentru a nu determina migrarea substantei. 

        Contraindicatii:

    Efectul persista in jur de 12 luni, fiind necesara reinjectarea pentru mentinerea efectului. De obicei cantitatile folosite pentru intretinere la 12 luni sunt in jur de 1/3 din cantitatea introdusa la prima sedinta.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.