Ghidul Serviciilor
Dr. Angela Petre
inapoi la firma 6007 vizite
Poza Tratamente nechirurgicale
Foto

Vine un moment in viata fiecaruia dintre noi cand ne privim in oglinda si constatam ca nu mai aratam ca la douazeci de ani. Au aparut riduri in jurul ochilor, pe frunte, intre sprancene, aratam obositi chiar cand am dormit suficient... Ce e de facut daca suntem prea tineri pentru un lifting facial dar cosmeticele clasice nu mai ajuta? Raspunsul la aceasta intrebare o reprezinta tratamentele injectabile cu toxina botulinica sau acizi hialuronici.

 

Tratamentele sunt personalizate in functie de problemele fiecarui pacient si nu necesita perioade de recuperare sau retragere din viata sociala. Sunt proceduri estetice care pot fi realizate in pauza de masa, fara vreun disconfort pentru pacient.

 

 

Tratamentul cu Botox se bazeaza pe proprietatea substantei de a relaxa musculatura prin contractia careia se produc ridurile; este eficient asadar asupra asa-numitelor ”riduri de expresie” care apar la colturile ochilor cand radem, a celor verticale dintre sprancene cand ne incruntam sau a ridurilor orizontale de pe frunte aparute cand ne miram si ridicam sprancenele.

 

In cazul in care ridurile sunt prezente si cand musculatura fetei este in repaus, tratamentul cu Botox imbunatateste aspectul acestora dar nu reuseste sa le elimine complet; in acest caz este nevoie de o suplimentare a tratamentului cu acizi hialuronici pentru umplerea ridurilor restante.

In afara efectului antirid, Botoxul mai poate fi folosit pentru:

Efectul estetic se instaleaza intr-un interval de 2-14 zile si persista intre 4-6 luni. La pacientii care au urmat tratamentul in mod sustinut se constata o imbunatatire a aspectului zonelor tratate chiar si in cazul in care se decide intreruperea temporara sau definitiva a administrarii toxinei botulinice (o eventuala sarcina, motive financiare, preferinte personale).

Contraindicatiile tratamentului cu toxina botulinica sunt putine: bolile neuromusculare de tipul Miastenia gravis, bolile autoimune, sarcina si alaptarea, tulburarile de coagulare.

Reactiile adverse sunt rare cand tratamentul este aplicat de un profesionist. Sunt posibile asimetrii, ptoza sprancenelor, strabism, aspectul incremenit al fetei- toate acestea pot fi prevenite prin stapanirea unei tehnici corecte de injectare si prin evitarea folosirii de doze prea mari de medicament. Data fiind natura reversibila a efectului, toate aceste fenomene neplacute vor dispare in timp dar fenomenele pot fi suparatoare pentru pacient.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.