Ghidul Serviciilor
Angel Rose - Salon De Infrumusetare Bucuresti
inapoi la firma 1927 vizite
Poza Microdermabraziunea particule diamant
Foto

Microdermabraziunea este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei. Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.

Este un procedeu nechirurgical, non-invaziv si nedureros de finisare a pielii, ce se practica frecvent in cabinetele medicale si centrele de infrumusetare.

 

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetica faciala care presupune exfolierea in profunzime a  tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obtine eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte, inlaturarea bacteriilor care se inmultesc in piele in timpul procesului de oxidare a sebumului , stimularea elasticitatii pielii si tonusului muscular,activarea circulatiei sanguine si limfatice , micsorarea porilor.

Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara si reechilibrarea fibrelor de elastina.

Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.

Aparatul de microdermabraziune cu diamante  dispune de 9 capete de tratament sterile, din otel chirurgical si diamante aplicate, de dimensiuni si grade de abraziune diferite, extrem de utile pentru personalizarea tratamentului, ce se potrivesc atat pentru zonele dificil de accesat, cat si pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Beneficiile tratamentului de  microdermabraziune facial:

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant trateaza si vegeturile, mai ales la cele proaspat formate.

Pentru cine este recomandat tratamentul prin Microdermoabraziune?

De tratamentul cu microdermabraziune poate beneficia orice persoana, nu exista o varsta minima sau maxima care sa restrictioneze folosirea tratamentului. El se adreseaza oricarei persoane care are probleme cu pielea sau pur si simplu doreste o ingrijire adecvata si corecta!

 

La cat timp se vad rezultate dupa tratamentul  de Microdermabraziune? Cu siguranta! Rezultatele apar intotdeauna de la prima sedinta. Vei avea un ten mai curat si luminos, reintinerit, o piele mai catifelata, sanatoasa si stralucitoare, cumulat cu atenuarea imediata a ridurilor!

Ce trebuie sa faca clientul dupa sedinta de Microdermabraziune? Se recomanda sa foloseasca acasa o crema care sa asigure hidratare suplimentara si fotoprotectie deoarece pielea va fi mai sensibila la expunerea la soare. Preparatele ideale sunt combinatii de substante care, pe langa simpla hidratare si fotoprotectie, trateaza activ diverse afectiuni, sustin si regenereaza intensiv pielea.

In primele zile dupa microdermabraziune evitati sa folosesti anumite produse ce contin clase de substante cu potential iritant, care ar putea accentua uscaciunea pielii, etc.

In cazul in care aveti tenul uscat,  recomandam sa va programati la o sedinta de peeling enzimatic sau ultrasunete, urmata de mezoterapia faciala, dupa aproximativ 4-5 zile de la efectuarea sedintei de microdermabraziune.

 

La ce interval de timp se fac sedintele de Microdermabraziune? Esteticiana este cea mai in masura sa recomande un plan de tratament personalizat si o frecventa optima, in functie de necesitatile tenului dvs. Pentru a obtine rezultate optime pe termen indelungat, se recomanda o serie de tratamente (4-6 sedinte). Rezultatele raman vizibile 2-3 saptamani, dar totodata sunt cumulative – lucru extrem de important, intrucat prevenim aparitia semnelor imbatranirii premature si acordam tenului ingrijirea necesara.

Care sunt contraindicatiile Microdermabraziunii faciale? Microdermabraziunea nu se recomanda in urmatoarele cazuri: acnee activa, diabet necontrolat, eczeme, dermatite, cancer de piele, leziuni virale, herpes simplex (activ), leziuni vasculare, in cazul persoanelor carora li se administreaza oral medicamente pentru reducerea fluxului sanguin, tatuaje pe fata, femei insarcinate – nu este o contraindicatie efectiva, insa se va alege cu grija tratamentul recomandat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.