Ghidul Serviciilor
Ani-Co Trade, Targu Mures - Proiectare Si Constructii Piscine
inapoi la firma 1623 vizite
Poza Echipamente piscine
Foto

Elementele de legătură sunt piesele montate în pereţii şi radierul bazinelor, care fac legătura între sistemul de recirculare-filtrare, încălzire, etc. – montate în cămin sau spaţiul tehnic – şi bazin. Prin intermediul acestor elemente apa uzată este colectată şi condusă la instalaţiile de filtrare, tratare, încălzire, etc. şi apoi reintrodusă în piscină. Elementele se regăsesc la toate tipurile de piscine, însă diferă din punct de vedere constructiv. De asemenea aceste piese şi dispozitive se împart în două categorii mari, în funcţie de modul de recirculare al apei în piscine. Astfel există un set de piese pentru piscinele cu „skimmere” şi un alt set de piese pentru piscinele cu „luciu de apă controlat prin rigolă perimetrală”.

În cazul piscinelor cu luciu de apă controlat prin rigolă perimetrală, elementele de legătură dintre bazin şi sistemul de recirculare-filtrare sunt rigola perimetrală, bazinul de compensare şi duzele de recirculare ( de regulă montate în pardoseală ), respective sifonul de pardoseală. Bazinul de compensare trebuie să aibă volumil uti de minim 5% din volumul piscinei. La bazinele de hidromasaj (jacuzzi) acest procent trebuie să fie de minim 10%.             În cazul piscinelor familiale cu volumul de până la 200 m³ bazinele de compensare se realizează din polipropilenă şi se montează în spaţiul tehnic sau se postează subteran între bazin şi spaţiul tehnic. La piscinele cu volumul mai mare de 200 m³ bazinele de compensare se construiesc tot din beton armat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.